Un any més us envio la “meva “ crònica del Campionat de Catalunya un cop finalitzat .

Que podem dir d’aquest any ?.

Podríem dir que l’equip A.....

ha pujat a 1ª Divisió una altra vegada, amb més facilitat del que possiblement vam preveure gràcies al grup que ens va tocar , això no treu mèrit als jugadors que formen part i ens han demostrat que aquesta categoria els hi queda petita. Felicitats , i a lluitar per mantenir –vos a 1ª .

Podríem dir que l’equip B no ha tingut sort al sorteig i jugar els primers 5 partits contra els adversaris més durs amb les baixes d’en Pau ( 3 setmanes ) , Guillem ( 7 setmanes ) i Tomàs ( reforçant les baixes de l’equip A ), ens ha deixat sense possibilitats de lluitar per les places que donen opció a pujar . Assignatura pendent d’aprovar el proper any .

Podríem dir que l’equip C ha mantingut la categoria i això ja és un èxit . Que l’equip B no tingués opcions de pujar el va ajudar les dues últimes rondes tot reforçant-lo amb jugadors i van aconseguir l’objectiu desitjat . No crec equivocar-me si vaticino un 2014 sense problemes per mantenir la categoria amb la canalla que està pujant - Mariona, Valeri, Gerard , Martí- .

Podríem dir que l’equip D es un expert en tapar els forats de la resta d’equips i a més havia de salvar la categoria . Felicitats per fer bé les dues coses . L’any que bé no patireu ....i perquè ??.

PERQUÈ ARRIVEN ELS SUPERS SUB-12 .

Quins dos equips : 2n i 1r respectivament jugaran la promoció d’ascens de categoria .

Vull felicitar en nom del Club a :

Alba Vecino , Gerard Martí, Martí Torrents, Roger Ayats, Pau Amaré, Roger Garcia, Hugo Morales, Pol Pujol, Agustí Raventós, Miquel Cuenca i Pol Bellido.

Aquesta felicitació és extensiva als delegats dels equips respectius i als pares dels SUPERS SUB-12 .

I per acabar : FELICITAR a l’escola d’escacs per la tasca que duen a terme .

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar